Kalkunen jeg kjøpte til oss veide nesten 10 lbs, altså nesten 5 kg. Det var kalkuner opp i 25 lbs i frysedisken, og de hadde fylt et barnebilsete!!! Jeg kjøpte en ferdig-blanding til å sprøyte inn i kjøttet med smak av garlic & herbs, man kan få tak i cajun(sterkt), mesquite(mexicansk), butter og sikkert flere typer. Så gikk vi over til Mark og Jill for å få fried the turkey.
The deep fryer in the garage
Alvorlige detaljer om kalkunen diskuteres
Nesten ferdig!!!
Den første fine oppdekningen i Houston
Tre gode gutter
Happy Thanksgiving!
Årets første og siste bad for far.....
... og for mor
Jeg serverte altså deep fried turkey som var kjempesaftig!!! Den ble fried i 45 minutter, og så måtte den vente i en halvtime før vi skar den opp. Som tilbehør hadde vi haricots verts, mashed potatoes, stuffing(kokt i gryte), skikkelig god gravy, gulrøtter. Det var kjempegodt og kalkunen var akkurat passe stor for oss 7. Mange amerikanere er veldig opptatt av at det skal være mye leftovers til dagene etter Thanksgiving, men vi fikk nesten ingenting igjen, og det var greit siden vi skulle til San Antonio i helgen.
Dagen var forøvrig veldig varm, 26 grader og sol, så da Magnus og Thorstein badet, fikk de lokket Elling uti og da ville bestemann bade, og da kunne ikke mormor være noe dårligere, hun heller. Det var ca 20 grader i vannet.
Happy Thanksgiving ya'll!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar